понеділок, 26 грудня 2022 09:13

Спецтема: Війна Росії проти України

Українські прикордонники зняли на відео, як обороняють правобережжя Херсонщини

Українські прикордонники зняли на відео, як обороняють правобережжя Херсонщини
На Херсонщині прикордонники боронять позиції на правому березі Дніпра. Фото: скріншот

Після звільнення правобережжя Херсонщини від російських загарбників позиції вздовж правого берега Дніпра зайняли українські прикордонники.

Річка на цій частині фронту стала природним бар'єром, який розділяє українські сили та окупантів, повідомляє Держприкордонслужба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нічого святого: з'явилося відео удару росіян по лікарні в Херсоні

У ДПСУ показали на відео, як обороняють звільнену українську територію.

"Хоч на певних ділянках ширина русла досягає кількох кілометрів, для великокаліберної артилерії така відстань – не перешкода. Окрім цього, по позиціях прикордонників російські військові б'ють ракетним озброєнням, зокрема, комплексами С-300", ‒ йдеться у повідомленні.

Кількість постраждалих в результаті терористичного обстрілу центру Херсона вдень 24 грудня зросла і становить 68 осіб. Загинули 10 людей.

У суботу, 24 грудня, Росія знову обстріляла центр Херсона. До чергового терору проти мирного населення окупанти вдалися у вихідний день, коли багато хто був на вулиці.

Зараз ви читаєте новину «Українські прикордонники зняли на відео, як обороняють правобережжя Херсонщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі