пʼятниця, 04 лютого 2022 10:05

Українці намагалися незаконно перевезти афганців через кордон

Українці намагалися незаконно перевезти афганців через кордон
Українським перевізникам загрожує в'язниця. Фото: ДПСУ

На околиці села Велика Бийгань Бергівського району Закарпатської області затримали нелегальних мігрантів.

Офіцери оперативного підрозділу Мукачівського прикордонного загону отримали інформацію про підготовку злочину, передає Державна прикордонна служба України.

За їхньою інформацією міжвідомча група прикордонників, співробітників Нацполіції та СБУ зупинила два автомобілі під керуванням громадян України.

"В одному з авто окрім водія перебувало двоє чоловіків та дві жінки, які мали паспорти громадян Афганістану. Іноземці були одягнені у білі маскхалати. За інформацією прикордонників перевізники мали на меті нелегально переправити афганців через кордон в Угорщину", - йдеться у повідомленні.

Українці раніше вже займалися незаконним переправленням іноземців через кордон. З одного нелегала вимагали від $5 тис. до $6 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вилучили контрабандну партію цигарок вартістю в 3 млн грн

Їм оголосили про підозру. Чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до семи років.

У Хмельницькій області, за 35 км від кордону з Молдовою, прикордонники виявили контрабандистів з літаком. Затримали трьох українців та одного громадянина Молдови. Зловмисники готувалися переправитись через державний кордон на списаному та практично не придатному для польотів літаку АН-2.

Зараз ви читаєте новину «Українці намагалися незаконно перевезти афганців через кордон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі