середа, 14 листопада 2018 13:51

Учительку знайшли в зашморгу

Учительку знайшли в зашморгу
У місті Хуст Закарпатської області вкоротила собі віку 45-річна вчителька. Фото - zakarpatpost.net

У місті Хуст на Закарпатті вкоротила собі віку 45-річна вчителька. Її знайшли повішеною у власній квартирі 13 листопада.

"Фельдшер швидкої допомоги констатував смерть місцевої жительки через повішення", — повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Жінка останнім часом перебувала в депресії, за словами матері. Загиблу звали Оксана Янюк. Була розлучена, друзів не мала і майже ні з ким не спілкувалася, пише видання "Закарпатські новини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учительку з менінгітом "швидка" забрала з уроків

"Тижнів 3 тому я гуляла в парку з дітьми. Ми побачили її. Вона нас не бачила, дивилася кудись у нікуди. Пройшлася доріжкою та неквапливо сіла на лавку. Потім взяла дзеркало, нафарбувала губи, поправила зачіску, ще трохи посиділа і пішла. Вигляд у неї був стурбований. Відчувалося, що вона самотня, від неї так і віяло самотністю та якоюсь приреченістю. Шкодую, що не заговорила з нею. Вона і раніше була якоюсь відстороненою від світу. Можливо, не могла пережити розлучення з чоловіком", — розповіла знайома загиблої Лариса.

У колективі про біду ніхто не підозрював. Колеги кажуть, що Оксана була відповідальна й неконфліктна.

У Дніпрі місцева жителька знайшла сина повішеним у квартирі. Перед тим він порізав собі вени. Загиблому було 28 років, за даними поліцейських. Чоловік кілька днів не виходив на зв'язок із матір'ю, а тому вона приїхала провідати сина.

Зараз ви читаєте новину «Учительку знайшли в зашморгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі