четвер, 11 травня 2017 13:22

Учительку, яка продавала школярку, випустили з ізолятора

Учительку, яка продавала школярку, випустили з ізолятора
Учительку Галину Коваленко затримали за продаж школярки. В слідчому ізоляторі була 6 місяців. Тепер перебуватиме вдома під цілодобовим домашнім арештом із електронним браслетом. Фото - Facebook Галини Коваленко

На Харківщині з ізолятора тимчасового тримання звільнили вчительку української мови та літератури Люботинської гімназії "Дивосвіт" Галину Коваленко. Торік у листопаді вона намагалася продати ученицю 7 класу за $13 тис.

"Дома!!!", - написала Коваленко у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінку, яка викинула доньку з 9 поверху, посадили за ґрати

У прес-службі прокуратури Харківської області повідомили, що 10 травня суд змінив Коваленко міру запобіжного заходу з тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт із використанням електронного браслета. Рішення оскарженню не підлягає.

53-річну вчительку української мови та літератури Люботинської спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ступенів "Дивосвіт" затримали 21 листопада 2016 року. Вона намагалася продати свою ученицю Ольгу Парню за $13 тис. До продажу 13-річної дівчинки вчителька готувалася майже рік. Сама влаштувала дитину до закладу, де викладає, шукала покупців, торгувалася. Її затримали, коли передала дитину підставним покупцям та взяла гроші. Свою провину Коваленко не визнає.

Зараз ви читаєте новину «Учительку, яка продавала школярку, випустили з ізолятора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі