вівторок, 18 травня 2021 07:12

Учителька погрожувала ножем семикласнику

Учителька погрожувала ножем семикласнику
У Львівській області вчителька інформатики змушувала семикласника з'їсти паперового літачка і погрожувала відрізати палець. Фото: pixabay.com

У Львівській області вчителька інформатики змушувала семикласника з'їсти паперового літачка. А потім ножем погрожувала відрізати палець.

А все тому, що у хлопця не було ручки, тож педагогиня порадила 12-річному Владиславу писати власною кров'ю. Свідками цього було понад два десятки учнів. Деякі перелякалися і розповіли батькам, повідомляє ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Директор школи шантажував підлеглих

"Кинули літачок, я підняв його і поклав на парту. Вчителька подумала, що то я його кинув і змусила мене його з'їсти. Потім ще побачила, що в мене немає ручки, принесла ніж і сказала, що я кров'ю буду писати, пальця поріже", - розповідає школяр.

Учителька каже, то був такий жарт, якого діти не зрозуміли. Оцінку діям педагогині даватиме керівництво школи. Долучилася і поліція - батьки школяра написали заяву.

У Луцьку в загальноосвітній школі І-III ступенів №15 розгорівся скандал. З'явилась інформація, що вчителька математики змусила трьох дівчат роздягнутися майже догола, залишивши тільки спідню білизну. Школяркам 13-14 років.

Зараз ви читаєте новину «Учителька погрожувала ножем семикласнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі