пʼятниця, 27 вересня 2019 12:24

Учитель побив учня на очах в однокласників

Учитель побив учня на очах в однокласників
У школі в селі Михальча Сторожинецького району Чернівецької області вчитель побив учня під час уроку на очах в його однокласників. Фото - скріншот

У школі в селі Михальча Сторожинецького району Чернівецької області вчитель побив учня під час уроку на очах в його однокласників.

Відео інциденту у Facebook виклав користувач Валентин Білик. На відеозаписі видно, як педагог наносить одному з учнів старших класів кілька ударів долонею та штовхає його головою до парти.

У Михальчанській ЗОШ І-ІІІ ступенів розповіли, що за попередніми свідченнями учнів, цей інцидент стався ще минулого навчального року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учителька побила другокласника під час уроку

"На відео зафіксований вчитель фізики, який також веде у нашій школі авіамодельний гурток. Він у нас працює за сумісництвом і сьогодні з ним цілий день немає зв'язку. Це нинішній 11 клас. Учні кажуть, що такий інцидент стався ще минулого навчального року, коли вони були в 10-у класі. Зараз ми проводимо внутрішню перевірку і за її результатами будемо приймати якесь рішення", - сказала заступник директора з навчально-виховної роботи Віра Михайлюк, передає АСС.

У відділі комунікації поліції Чернівецької області повідомили, що заяв щодо цього інциденту до поліції не надходило. Проте це відео виявили під час моніторингу соцмереж і на місці інциденту працюють інспектори ювенальної превенції.

11-річного школяра з міста Мостиська на Львівщині госпіталізували з тілесними ушкодженнями. Ймовірно, їх він отримав від учителя.

Зараз ви читаєте новину «Учитель побив учня на очах в однокласників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі