понеділок, 18 жовтня 2021 16:47

Учасники масової бійки намагалися викрасти маршрутку з пасажирами

Учасники масової бійки намагалися викрасти маршрутку з пасажирами
У Рівному на вокзалі сталася масова бійка. Її учасники намагалися викрасти маршрутку з пасажирами. Фото: скріншот із відео

17 жовтня в Рівному на вокзалі сталася масова бійка.

Її учасники, щоб утекти від поліції, намагалися вкрасти маршрутку з пасажирами в салоні, повідомила речниця патрульної поліції області Оксана Юрченко, передає rivnepost.rv.ua.

До правоохоронців звернувся чоловік, який повідомив, що в нього на автовокзалі вкрали куртку, в якій були гроші та мобільний телефон. Коли поліція прибула на місце події, то там уже була масова бійка, в якій брали участь восьмеро чоловіків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Били тарілки й гамселилися стільцями: показали відео масової бійки в центрі міста

Під час затримання одного учасника бійки до правоохоронця підбіг 23-річний брат-близнюк хулігана й напав на патрульного.

"Кілька нетверезих чоловіків спробували сісти в маршрутку Рівне-Корець. Пасажири були проти. Доки водій маршрутки продавав квитки, один з п'яних чоловіків сів за кермо та хотів поїхати з вокзалу. Його зупинили. На місце події викликали слідчо-оперативну групу", - розповіла Оксана Юрченко.

Обставини події встановлюють слідчі.

У Шевченківському районі Києва після розпиття спиртних напоїв почалася масова бійка. Подія сталася на вул. Салютній.

У результаті постраждала жінка. Її госпіталізували.

Зараз ви читаєте новину «Учасники масової бійки намагалися викрасти маршрутку з пасажирами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі