понеділок, 02 вересня 2019 18:56

Учасник подій 2 травня обстріляв іномарку і пограбував пошту

Учасник подій 2 травня обстріляв іномарку і пограбував пошту
На Одещині затримали 39-річного чоловіка, який на трасі "Київ-Одеса" обстріляв Mitsubishi Pajero і поранив водія. А за кілька годин зі зброєю пограбував Нову пошту. Фото - 048.ua

На Одещині затримали 39-річного чоловіка, який на трасі "Київ-Одеса" обстріляв Mitsubishi Pajero і поранив водія. А за кілька годин зі зброєю пограбував Нову пошту в селі Нерубайське Біляївського району.

Затриманий має судимість за участь у масових заворушеннях 2 травня 2014 року в Одесі та на даний час перебуває на іспитовому терміні. Також відомо, що він громадянин сусідньої держави. І у себе на батьківщині був засуджений за грабежі та крадіжки, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Навіжений чоловік з рушницею кидався на людей

"Свідчити за фактами замаху на вбивство і розбою та пояснити мотиви цих злочинів затриманий відмовився. Поліцією розглядається декілька версій подій. У тому числі і вбивство з метою заволодіння авто. Чоловіка упізнали обидва потерпілих. З місця його проживання вилучені речові докази, які підтверджують причетність до цих злочинів", - сказано в повідомленні.

Підозрюваного взяли під варту без права на заставу. Перевіряється його причетність до інших злочинів. Його можуть ув'язнити на 15 років.

Події сталися 2 серпня. Вранці на автозаправці в селі Нерубайське чоловік розстріляв у автомобілі водія Mitsubishi. Того ж дня скоїв розбійний напад на відділення "Нової пошти". Погрожуючи працівниці установи та вистріливши у стелю з рушниці, він забрав з каси понад 10 тисяч гривень та з місця події втік. Під час другого нападу ніхто не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «Учасник подій 2 травня обстріляв іномарку і пограбував пошту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі