середа, 14 квітня 2021 17:37

Учасниця "голої" фотосесії в Дубаї зробила неочікувану заяву

Учасниця "голої" фотосесії в Дубаї зробила неочікувану заяву
В ОАЕ затримали групу дівчат, які голими фотографувалися на відкритому балконі готелю. Серед них були громадянки України. Фото: twitter.com/DXBMediaOffice

Моделей, які позували голими на балконі висотки в Дубаї, примусили це робити. В іншому разі їм погрожували не заплатити.

Про це заявила учасниця скандальної фотосесії, українка 23-річна Ірина Сотуленко. Вона начебто вмовляла організатора зйомки Віталія Гречина відмовитися від цієї витівки. Адже розуміла, що вони перебувають у мусульманській країні й через це можуть бути проблеми. Але чоловік не послухав її.

"Я сказала: давайте не будемо випендрюватися. Але нас загнали на цей балкон і сфотографували. Я знала, що їду в Дубай для фотосесії в стилі ню, але не припускала, що це буде в громадському місці", – поділилася Ірина, передає видання Mirror.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця "голої" фотосесії в Дубаї розповіла, що це було

Вона також зізналася, що після фотосесії намагалася полетіти додому, проте влада ОАЕ затримала її. Перед тим Ірина надіслала відеозвернення своєму хлопцеві. У ньому розкритикувала дії Гречина, який дозволив пікантним знімкам потрапити в мережу.

Ірина й деякі інші моделі все ще перебувають під вартою в ОАЕ. Очікувалося, що 13 квітня вони разом з іншими будуть депортовані в Україну. Але поки що від них немає жодних звісток.

4 квітня правоохоронні органи Об'єднаних Арабських Еміратів затримали групу дівчат, які голими фотографувалися на відкритому балконі готелю в елітному районі Дубаї Марина. Про скандал стало відомо після того, як очевидці з сусіднього хмарочоса виклали в соцмережі відповідне відео. Пізніше стало відомо, що серед дівчат, які влаштували оголену фотосесію, були громадянки України.

Зараз ви читаєте новину «Учасниця "голої" фотосесії в Дубаї зробила неочікувану заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі