Ексклюзиви
вівторок, 04 жовтня 2011 18:19

УБОЗівець хотів розвести податківця, а той здав його прокуратурі

УБОЗівець хотів розвести податківця, а той здав його прокуратурі

У Тернополі засудили на п'ять років тюрми колишнього майора УБОЗу, 40-річного Володимира. Він вимагав гроші у місцевого податківця. Обіцяв, що поверне йому вкрадену машину.

Розслідування цієї справи тягнеться з 2008-ого року, повідомляє Наталія Сеник, прокурор відділу підтримання держобвинувачення в судах прокуратури Тернопільської області . Тоді в податківця викрали особисту „Шкоду-Октавія", яка коштувала 100 тисяч гривень.

„Міліція порушила за цим фактом кримінальну справу, а власник автомобіля шукав через своїх знайомих, хто б міг повернути йому авто. Навіть готовий був заплатити за це винагороду", — сказала Сеник.

За словами прокурора, двоє друзів податківця вирішили „розвести" його на гроші. Залучили до цього ще одного чоловіка – майора УБОЗу.

Той пообіцяв власнику машини повернути її, якщо той заплатить 10 тисяч доларів. Податківець погодився. Але в той же час здав міліціонера прокуратурі.

Трьох вимагачів затримали. Двох друзів податківця амністували. Колишнього УБОЗівця судили – зняли міліцейське звання, та дали п'ять років тюрми.

Під час слідства він пояснив, що не знав, де знаходиться крадений автомобіль.

Зараз ви читаєте новину «УБОЗівець хотів розвести податківця, а той здав його прокуратурі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути