четвер, 21 листопада 2019 18:10

Убивство ветерана АТО: підозрюваним світить довічне

Убивство ветерана АТО: підозрюваним світить довічне
У реанімації Головного військового госпіталю в Києві помер ветеран АТО 56-річний Ігор Панов із позивним "Хан". Фото - facebook.com/Тетяна Руденька

Підозрюваним у побитті ветерана АТО Ігоря Панова та його дружини Оксани Кавецької в Києві змінили підозру із "замаху на вбивство" на "умисне вбивство". Це пов'язано зі смертю потерпілого.

Чоловікам тепер загрожує 15 років або довічне позбавлення волі, повідомила прес-секретар столичної прокуратури Надія Максимець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер ветеран АТО, якого по-звірячому побили біля квартири

"У зв'язку зі смертю Ігоря Панова обом підозрюваним додатково інкриміновано вже скоєний злочин, а саме - умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб. 21 листопада їм у присутності захисників повідомлено про зміну раніше повідомленої підозри", - сказала Максимець.

Підозрювані – син Оксани та їхній сусід - 30-річний Максим і Олександр Пінчук, 29 років. Вони продовжують заперечувати свою причетність до скоєного.

56-річного Ігоря Панова та його дружину Оксану Кавецьку, 51 рік знайшли побитими в Києві 10 листопада. Обоє були в комі. Лежали на сходах перед власною квартирою з проламаними головами. Жінка за кілька днів опритомніла. Щодо чоловіка – лікарі не давали ніяких прогнозів. Мав роздроблений череп, багато гематом мозку.

Зараз ви читаєте новину «Убивство ветерана АТО: підозрюваним світить довічне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі