вівторок, 21 січня 2020 11:44

Убивство в Каховці: нові подробиці

Убивство в Каховці: нові подробиці
26-річного Володимира Чебукіна розстріляли зранку 1 січня біля будинку його колишньої дружини. Він помер у лікарні. Фото: ТСН

Колишнього старшого інспектора з контролю за обігом зброї Каховського відділу поліції 26-річного Олександра Портнова відправили під домашній арешт. Його підозрюють у приховуванні та спотворенні обставин убивства 26-річного Володимира Чебукіна в Каховці на Херсонщині.

Портнов не має права залишати домівку з 20:00 до 7:00. Таке рішення виніс Мелітопольський райсуд Запорізької області.

Прокуратура і слідчий Державного бюро розслідувань просили суддю про призначення підозрюваному цілодобового домашнього арешту. Оскільки він може тиснути на свідків у справі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розстріл чоловіка в Каховці: у справі з'явився новий підозрюваний

На підписці про невиїзд або нічному домашньому арешті наполягав захисник Портнова. Оскільки в нього на утриманні 2-річна дитина і сім'я, для яких він є єдиним годувальником. Тому суд частково задовольнив клопотання прокуратури.

Підозрюваному в приховуванні доказів може загрожувати до 3 років в'язниці.

26-річного Володимира Чебукіна розстріляли зранку 1 січня біля будинку його колишньої дружини. За два дні він помер у лікарні. За вбивство затримали чоловіка колишньої дружини Володимира – Юрія Кашнікова. Три дні люди виходили на акції протесту спочатку до суду, а потім до поліції. Вимагали об'єктивного розслідування, бо відео з камер спостереження будинку зникло. А в компанії, що була в гостях у стрільця, був правоохоронець, який теж може бути причетним до вбивства і приховування фактів. За даними батьків, у їхнього сина влучили 15 куль із трьох видів зброї.

Зараз ви читаєте новину «Убивство в Каховці: нові подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі