четвер, 26 березня 2020 21:51

Убивство сина Соболєва: повідомили про нових підозрюваних

Убивство сина Соболєва: повідомили про нових підозрюваних
Машину депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва обстріляли, коли їхав із родиною з ресторану. Загинув його син - 3-річний Олександр. Фото: kiev.informator.ua

Повідомили про підозру ще двом особам, які можуть бути причетні до нападу на сім'ю депутата Київської облради В'ячеслава Соболєва і до вбивства його 3-річного сина в центрі Києва.

Про це повідомляє Офіс генпрокурора, але хто ці підозрювані – інформації немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Напад на депутата Соболєва замовили за 40 тисяч доларів

У відомстві заявили, що поки задоволено клопотання про обрання зазначеним особам запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Досудове розслідування триває, проводяться невідкладні слідчі-розшукові дії.

Загалом про підозру у злочині оголосили вже 5 особам.

Шевченківський районний суд Києва 4 грудня торік арештував без права на заставу 20-річного Андрія Лаврегу й 18-річного Олексія Семенова. Їх підозрюють у вбивстві 3-річного Олександра, сина підприємця і депутата Київської обласної ради 47-річного В'ячеслава Соболєва. Авто "Рендж Ровер" Соболєвих розстріляли на перетині вулиць Льва Толстого і Тарасівської в центрі Києва ввечері 1 грудня. За кермом був В'ячеслав. Цілилися в нього. Позаду сиділа дружина 38-річна Інна з донькою Марією, 10 років, і сином 3-річним Олександром. Куля влучила дитині в голову. Хлопчик помер дорогою до лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Убивство сина Соболєва: повідомили про нових підозрюваних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі