пʼятниця, 15 травня 2020 10:26

Убивство сина Соболєва: депутат звернувся до Зеленського

Убивство сина Соболєва: депутат звернувся до Зеленського
1 травня минуло 5 місяців після замаху на підприємця і депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва, під час якого загинув його син 3-річний Олександр. Фото: facebook.com/Інна Соболєва

Депутат Київської облради В'ячеслав Соболєв сам розслідує замах на своє життя, внаслідок якого загинув його син 3-річний Олександр.

Каже, що має достатньо фактів і свідчень. Але не вірить правоохоронцям. Про це написав у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виконавці замаху на Соболєва контактували з правоохоронцем

"Я не знаю, хто покриває замовників мого вбивства і причетних до смерті сина, але я точно знаю, що всі винні матимуть заслужене покарання. У мене є достатньо фактів і свідчень для цього. Але, на жаль, поки що немає віри в правоохоронну систему. Тому я звертаюся до нашого президента - я готовий надати Вам усю інформацію, яку вдалося зібрати за цей час. Повірте, її достатньо, щоб зупинити беззаконня, яке зараз коїться, і запобігти новим убивствам", - написав депутат.

1 травня минуло 5 місяців після замаху на підприємця й депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва, під час якого загинув його син 3-річний Олександр. Увечері 1 грудня торік на перетині вулиць Льва Толстого та Тарасівської у центрі Києва кілер розстріляв позашляховик Range Rover Соболєва. Той був за кермом. Позаду сиділа дружина Інна з донькою та сином. Куля влучила у хлопчика. Він помер у "швидкій".

Зараз ви читаєте новину «Убивство сина Соболєва: депутат звернувся до Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі