середа, 01 серпня 2018 12:46

Убивство "Сармата": у поліції розповіли перші подробиці

Убивство "Сармата": у поліції розповіли перші подробиці
Ветерана АТО Віталія Олешка вбили при свідках у власному дворі 31 липня. Фото - Facebook

Подробиці розкриття резонансного злочину сьогодні, 1 серпня, розповів начальник Головного управління Нацполіції в Запорізькій області Сергій Комісаров.

Одразу після вбивства на території Запорізької та Донецької областей був введений план "Сирена". Правоохоронці використовували всі можливості для розкриття цього злочину, зокрема, допомогу надали співробітники СБУ, процесуальне керівництво здійснювала прокуратура.

Як розповів Сергій Комісаров, в ході розслідування встановили, що організована злочинна група заїхала в місто. Підготувала авто на "евробляхах".

"Нами була отримана оперативна інформація, що злочинці можуть пересуватися на авто іноземного виробництва на евробляхах. Ми не знали на яких. Тому співробітники перевіряли автомобілі. Після того як відпрацювали зі свідками, камери відеоспостереження. Підкреслю, камери зіграли важливу роль. На одному посту - в Приазовському районі - їх ідентифікували, на другому затримали. Припускали, що можуть чинити опір", - розповів Сергій Комісаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Врадіївка-2: активісти штурмують поліцію з приводу вбивства "Сармата"

Підозрюваних доставили в райвідділ. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Затримали також жителя Бердянська, який дав авто.
Про версії вбивства та затриманих у поліції поки не говорять.

"Подальше слідство покаже. Бачив інтерв'ю товариша загиблого, його версії збігаються з нашими. За його словами, там є і підприємницька діяльність", - каже Комісаров.

Подробиці про затриманих надавати відмовився в інтересах слідства. Повідомив тільки, що підозрюваним від 30 років, серед них є раніше судимі, вони не проживали на території Запорізької області. А до скоєння злочину більше двох діб знаходилися в Бердянську.

Ветерана АТО Віталія Олешка вбили при свідках у власному дворі 31 липня. За підозрою у злочині затримали п'ятьох чоловіків. В одному з них упізнали колишнього бійця "Торнадо".

Зараз ви читаєте новину «Убивство "Сармата": у поліції розповіли перші подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі