четвер, 14 жовтня 2021 19:10

Убивство поліцейського: четверо підлітків отримали ще одну статтю

Убивство поліцейського: четверо підлітків отримали ще одну статтю
У Чернігові четверо підлітків до смерті забили поліцейського Артура Єрохіна. Без батька залишилися двоє дітей. Фото: facebook.com/Вероніка Єрохіна

Чотирьом підліткам, які у Чернігові в ніч на 2 жовтня побили двох поліцейських Артура Єрохіна та Володимира Савона, повідомили нову підозру.

Тепер їм інкримінують ще незакінчений замах на вбивство двох осіб за попередньою змовою групою осіб, повідомляє пресслужба Чернігівської обласної прокуратури у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство поліцейського: слідчі перевіряють дії патрульних, які виїжджали на бійку

Раніше затриманим вже повідомляли про підозру в умисному вбивстві, вчиненому за попередньою змовою групою осіб. А тепер додали ще й замах, та судитимуть за сукупністю усіх злочинів.


У ніч на 2 жовтня 2021 року у Чернігові виник конфлікт між двома поліцейськими, які на той час перебували у відпустці, і групою молодих людей, троє з яких – неповнолітні.

У результаті конфлікту виникла бійка. Артур Єрохін від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події, Володимир Савон потрапив до лікарні у важкому стані.

4 жовтня підозоюваних взяли під варту без права на заставу, за рішенням Деснянського райсуду Чернігова. П'ятий арештований — 32-річний Володимир Варенко — пограбував Володимира Савона.

Зараз ви читаєте новину «Убивство поліцейського: четверо підлітків отримали ще одну статтю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі