пʼятниця, 24 січня 2020 22:20

Убивство Гандзюк: затримали ключового фігуранта справи

У Болгарії затримали Олексія Москаленка (Левіна). Він - один із ключових фігурантів справи про вбивство херсонської активістки Катерини Гандзюк.

Був у міжнародному розшуку. Про затримання повідомили у Telegram-каналі Офісу генерального прокурора.

Автор: МВС
  У Болгарії затримали Олексія Москаленка (Левіна), підозрюваного в організації  нападу на Катерину Гандзюк
У Болгарії затримали Олексія Москаленка (Левіна), підозрюваного в організації нападу на Катерину Гандзюк

"Щойно працівниками правоохоронних органів Болгарії разом із представниками Офісу Генерального прокурора та Служби безпеки України на території Болгарії затримано Олексія Москаленка (Левіна), який розшукується за підозрою у причетності до нападу на Катерину Гандзюк", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство Гандзюк: організатор розповів, як планували розправу

Автор: t.me/NazarPrykhodkoPlus
  Москаленко-Левін понад рік   був у міжнародному розшуку
Москаленко-Левін понад рік був у міжнародному розшуку

Олексій Левін - відомий у кримінальному світі за прізвиськом Москал-молодший. До недавнього часу платив гроші рідним підозрюваних у нападі на Катерину Гандзюк, щоб ті мовчали. Окремо СБУ перевіряє херсонських слідчих — їхню причетність до покривання злочину та втечі Левіна.

На радницю міського голови Херсона, активістку 33-річну Катерину Гандзюк напали 31 липня 2018 року. На неї вилили літр сірчаної кислоти. Отримала хімічні опіки понад 30 відсотків тіла. Після трьох місяців у лікарні померла. Мотивом нападу на Катерину стала її боротьба з незаконною вирубкою лісів в області, розкраданням бюджетних коштів, за версією слідства.

Зараз ви читаєте новину «Убивство Гандзюк: затримали ключового фігуранта справи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі