пʼятниця, 23 листопада 2018 13:04

Убивство Гандзюк: куди подівся один із фігурантів справи

Убивство Гандзюк: куди подівся один із фігурантів справи
Голову Херсонської обласної ради Владислава Мангера активісти називають одним із ймовірних замовників вбивства Катерини Гандзюк. Фото - facebook.com/gandziukgate

Один із фігурантів справи про вбивство Катерини Гандзюк, яка керувала справами Херсонської міськради, виїхав з України.

Голова Херсонської обласної ради та регіонального осередку партії "Батьківщина" Владислав Мангер вилетів з Києва до Парижа ще 20 листопада. Про це вранці в п'ятницю, 23 листопада, повідомив Telegram-канал The_Newsroom.

"Фігурант справи про вбивство Катерини Гандзюк виїхав з України. Активісти забили на сполох ще вчора ввечері, ми перевірили і з'ясували, що це сталося ще кілька днів тому. За інформацією від наших джерел, очільник Херсонської облради та місцевої "Батьківщини" Владислав Мангер 20 листопада вилетів з Києва до Парижа", - йдеться у повідомленні.

Активісти називають Мангера "людиною, яка в деяких джерелах вказана одним із ймовірних замовників вбивства".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Замовник був не один" - активісти зробили заяву про справу Гандзюк

Мангер не є підозрюваним у справі про вбивство Катерини Гандзюк і не тікав за кордон. Він перебуває у відпустці, йдеться в повідомленні від 23 листопада на офіційному сайті облради.

"Голова Херсонської обласної ради відповідно до розпорядження перебуває у відпустці з 19.11.2018 до 03.12.2018", – йдеться у повідомленні.

В облраді наголошують, що у зв'язку із службовою необхідністю Мангер має намір перервати відпустку та приступити до роботи вже з 26 листопада.

"Додатково повідомляємо, що інформація про те, що Владислав Мангер є підозрюваним у справі Катерини Гандзюк, не відповідає дійсності", – йдеться також у повідомленні облради.

Наголошується, що голова Херсонської обласної ради разом із іншими керівниками органів влади області був допитаний слідчими органами в якості свідка.

Вдень 4 листопада стало відомо про смерть активістки, радниці мера Херсона Катерини Гандзюк. Її облили концентрованою сірчаною кислотою 31 липня. Внаслідок нападу жінка отримала опіки більше 30% шкіри та сильне пошкодження очей.

Зараз ви читаєте новину «Убивство Гандзюк: куди подівся один із фігурантів справи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі