четвер, 18 липня 2019 15:25

Убивство 5-річного Кирила Тлявова: оголосили підозру неповнолітньому

Убивство 5-річного Кирила Тлявова: оголосили підозру неповнолітньому
5-річний Кирило Тлявов із Переяслав-Хмельницького на Київщині отримав кулю в голову, коли грався біля будинку. За кілька днів помер у столичній лікарні. Фото - UAportal

У справі про вбивство 5-річного Кирила Тлявова із Переяслав-Хмельницького на Київщині оголосили підозру ще одному стрільцеві.

Це 16-річний хлопець. Він також був на місці злочину з іншими підозрюваними і стріляв, повідомили у прес-службі прокуратури області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство Кирила Тлявова: звільнили 6 поліцейських

Найближчим часом підозрюваному обиратимуть запобіжний захід. Прокуратура наполягатиме на цілодобовому домашньому арешті.

Відомо, що у компанії стрільців того дня був ще 4-й чоловік. Йому оголосили про підозру і найближчим часом оберуть запобіжний захід.

31 травня у Переяслав-Хмельницькому патрульні поліцейські Іван Приходько та Володимир Петровець напідпитку влаштували стрілянину з вогнепальної зброї по металевих банках. Випадково влучили у 5-річного Кирила Тлявова, який грався біля будинку. Дитину госпіталізували. 3 червня хлопчик помер у столичній лікарні. Патрульним оголосили підозру та арештували без права на заставу.

Зараз ви читаєте новину «Убивство 5-річного Кирила Тлявова: оголосили підозру неповнолітньому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі