четвер, 18 липня 2019 16:28

Убивство 5-річного хлопчика: суд ухвалив рішення щодо третього підозрюваного

Убивство 5-річного хлопчика: суд ухвалив рішення щодо третього підозрюваного
5-річний Кирило Тлявов із Переяслав-Хмельницького на Київщині дістав кулю в голову, коли грався біля будинку. За кілька днів помер у столичній лікарні. Фото - UAportal

Голосіївський районний суд Києва арештував на 2 місяці Дмитра Кривошея 18 липня. Він – третій підозрюваний у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова із Переяслав-Хмельницького на Київщині.

На суді підозрюваний зазначив, що стріляв. Але гадки не має, де нині перебуває зброя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство Кирила Тлявова: звільнили 6 поліцейських

"Я справді стріляв, 2 постріли здійснив. Але стріляв у стовбову частину, де поле. Я не спричиняв нікому шкоди. Я прошу вас не брати мене під варту", - сказав Кривошей, передає Insider.

Прокурори інкримінують йому хуліганство за тими фактами, у яких зізнався підозрюваний. Проте просили саме арешту. Також зазначили, що четверта особа, яка була присутня під час стрільби, відома і не переховується від слідства.

У справі про вбивство 5-річного Кирила Тлявова із Переяслав-Хмельницького на Київщині оголосили підозру ще одному стрільцеві. Це 16-річний хлопець. Він також був на місці злочину з іншими підозрюваними і стріляв.

Зараз ви читаєте новину «Убивство 5-річного хлопчика: суд ухвалив рішення щодо третього підозрюваного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі