понеділок, 02 грудня 2019 19:41

Убивство 3-річного хлопчика: що відомо про матір дитини

Мати загиблого 3-річного хлопчика і дружина депутата-бізнесмена В'ячеслава Соболєва, Інна народилася у селі Збараж Козятинського району Вінницькій області.

Автор: facebook.com/Інни Соболєвої
  Інна   Соболєва із сином Олександром у вересні 2016-го року
Інна Соболєва із сином Олександром у вересні 2016-го року

Її дід свого часу був головою райради, баба очолює агрогосподарство, пише "33 канал".

У селі про цю сім'ю сусіди відгукуються позитивно і всі односельці висловлюють щирі співчуття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Отримав нагороду з рук президента: комбат розповів про підозрюваних у замаху на Соболєва

"Вбили нелюди вчора мого синочка ангелочка, Сашеньку. Помоліться за нього...і бережіть свої сім'ї", - написала у Facebook Інна і опублікувала фото сина.

Автор: facebook.com/Інни Соболєвої
  3-річного Олександра застрелили в центрі Києва, коли їхав у авто разом із батьками   В'ячеславом та Інною  Соболєвими
3-річного Олександра застрелили в центрі Києва, коли їхав у авто разом із батьками В'ячеславом та Інною Соболєвими

Відомо, що жінці 38 років. Вона навчалася в Академії СБУ та Національній академії державного управління при президентові України. Працює в Gallery platinum.

Нерухомість дружини Соболєва

Інні Соболєвій належить 100% прав на земельну ділянку площею 10,7 тис. м кв у селі Мшанець Козятинського району на Вінниччині. Права на власність набула в 2009 році. Також у неї є ще чотири земельні ділянки. У Лісниках на Київщині (придбала у 2016 році, площа – 5 тис. м кв, ціна – 320 тис. грн). У тому ж Мшанці (придбала у 2009 році, площа – 2,5 тис. м кв). У Збаражі Козятинського району на Вінниччині (придбала в 2007 році, площа – 7,11 тис. м кв та 2,5 тис. м кв).

Володіє вона й 50% прав на квартиру площею 249,5 м кв у Києві. Інші 50% належать ймовірно першому чоловіку Володимиру Вільчинському. Купували вони квартиру за 5,3 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшли на замовника замаху на Соболєва

Крім того, дружина Соболєва є власницею квартири площе 54,4 м кв у Києві. Придбала її жінка в 1999 році за 33,75 тис. грн. Також Інна Соболєва володіє нежитловим приміщенням площею 348,9 м кв у Києві (придбала у 2014 році за 3,4 млн грн). Також у неї є недобудований будинок площею 300 м кв у Лісниках.

Згідно з декларацією, торік Інна Соболєва заробила 50,8 тис. грн від підприємницької діяльності та 1,8 млн грн від відчуження чужого майна. Готівкою вона тримає $155 тис., € 64 тис. та 150 тис. грн.

У поліції розповіли, як знайшли і затримали кілера, що вбив сина депутата В'ячеслава Соболєва – 3-річного Олександра. Виявилось, що вбивця не стріляв з автомобіля, як це вважалось раніше. Постріл був здійснений із будівлі поряд.

Зараз ви читаєте новину «Убивство 3-річного хлопчика: що відомо про матір дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі