понеділок, 30 вересня 2019 17:00

Убивцю-втікача піймали на кордоні

Убивцю-втікача піймали на кордоні
Схопили втікача на пункті пропуску через державний кордон "Кучургани-Первомайськ". ФОТО: dilova.com.ua

Прикордонники затримали злочинця, який 22 вересня втік із Вознесенської виправної колонії на Миколаївщині. Затримали утікача на Одещині на пункті пропуску через українсько-молдовський кордон.

Повідомила про це прес-служба прокуратури Миколаївської області на офіційному сайті.

"У неділю, 29 вересня 2019 року, завдяки вжитим Вознесенською місцевою прокуратурою скоординованим заходам на пункті пропуску державного кордону "Кучургани-Первомайськ" Роздільнянського району Одеської області співробітниками Державної прикордонної служби затримано засудженого", — ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тримав лезо руками: поранений поліцейський розповів, як затримав утікачів із колонії

До своєї втечі злочинець мусив відсидіти 8-річний термін за вчинення умисного убивства. Найближчим часом суд розгляне питання щодо обрання втікачеві додаткового запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

35-річний Володимир Касап утік із Вознесенської виправної колонії 22 вересня. Окрім раніше визначеного покарання, йому може загрожувати ще одне ув'язнення терміном до 5 років.

Зараз ви читаєте новину «Убивцю-втікача піймали на кордоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі