пʼятниця, 13 березня 2020 16:58

Убивць привела співмешканка: подробиці загибелі чоловіка у столичній квартирі
3

У Києві у власній квартирі знайшли вбитим  50-річного чоловіка
Фото: kyiv.npu.gov.ua
У Києві у власній квартирі знайшли вбитим  50-річного чоловіка
У Києві у власній квартирі знайшли вбитим  50-річного чоловіка

У столичній поліції розповіли подробиці убивства 50-річного чоловіка у власній квартирі на вулиці Героїв Сталінграду. Тіло вбитого виявила його сестра. Мав множинні ушкодження голови.

Сусіди та заявниця повідомили, що власник квартири періодично жив із жінкою, яка напередодні завітала до нього з двома чоловіками та влаштувала застілля, розповів начальник Оболонського управління поліції Євген Худяков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіка закатували до смерті за 30 грн

"За отриманим описом ми виявили співмешканку на залізничному вокзалі. Туди вона прибула з передмістя, де перебувала майже тиждень. Вона нам розповіла, що познайомилась із двома чоловіками та привезла їх у квартиру до співмешканця, де усі разом вживали алкоголь. Далі між власником помешкання та одним із гостей відбулася сварка, а потім і бійка, у ході якої чоловік кілька разів вдарив дерев'яним табуретом по голові господаря. Після цього компанія залишила потерпілого лежати на підлозі та втекла з помешкання", - зазначив Євген Олексійович.

Працівники карного розшуку встановили особи інших учасників події та одного з них затримали за місцем проживання в Київській області. Зловмисником виявився раніше судимий за розбій та крадіжки 28-річний уродженець Київщини, який у скоєному зізнався. Йому оголосили про підозру і, за рішенням суду, взяли під варту. За скоєне можуть ув'язнити на 15 років.

У Києві у власній квартирі знайшли мертвим 50-річного чоловіка 10 березня. У покійного було щонайменше 5 забійних ран голови, перелом носа.

Зараз ви читаєте новину «Убивць привела співмешканка: подробиці загибелі чоловіка у столичній квартирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі