четвер, 20 лютого 2020 14:01

Убив і втопив у криниці: 22-річний чоловік жорстоко розправився з колишньою дівчиною
4

60-річна Ольга Антонівна із Ружина на Житомирщині обіймає портрет онуки 18-річної Анастасії. Її знайшли вбитою у криниці у власному дворі. Підозрюють колишнього дівчини - 22-річного Олександра Савіна
Фото: zt.npu.gov.ua
18-річну Анастасію із Ру18-річну Анастасія із Ружина знайшли вбитою в криниці у власному дворі. Підозрюють її колишнього - 22-річного Олександра Савінажина знайшли вбитою в криниці у власному дворі. ПІдозрюють її колишнього - 22-річного Олександра Савін
18-річну Анастасію із Ружина знайшли вбитою в криниці у власному дворі. Підозрюють її колишнього - 22-річного Олександра Савіна
18-річну Анастасію із Ружина знайшли вбитою в криниці у власному дворі. Підозрюють її колишнього - 22-річного Олександра Савіна

У Ружині на Житомирщині арештували без права на заставу 22-річного Олександра Савіна. Його підозрюють у вбивстві колишньої дівчини 18-річної Анастасії.

Вона зникла дорогою додому 14 лютого. За 2 дні її тіло знайшли в криниці у власному дворі, розповіла кореспондентові Gazeta.ua Тетяна Палій із Ружинського відділення поліції.

"Дівчина працювала у цілодобовому магазині в Києві. Жила в столиці з матір'ю та вітчимом. Того дня сама поїхала до селища. Зателефонувала матері близько 21:00, сказала, що вже біля дому. Після того перестала виходити на зв'язок, телефон був вимкнений. Мати попросила, аби родичі подивилися, що сталося. Але хата була замкнена. Наступного дня жінка сама приїхала в селище", - каже Палій.

До криниці зазирнула мати Анастасії, коли побачила, що зірваний замок. Побачила там куртку доньки.

"Все було закидане одягом. Думали, що нікого нема у воді. А коли дістали одяг, — побачили, що там ноги виглядають", - розповів сусід Віктор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідію Шеховцову вбив колишній хлопець

Анастасія та Олександр зустрічалися майже 3 роки. Ініціатором припинення стосунків була дівчина, за словами підозрюваного.

"Сталося непоправне. Вона мені дуже подобалася. Того вечора зустрів її на вулиці, вона мене спровокувала. Не можу про це розказувати, бо дуже боляче. Шкодую, що таке трапилося. Якби все повернути, не зробив би так. Взагалі не ходив би туди і забувся", - розповів Олександр.

Мати підозрюваного Світлана Савіна не вірить, що син міг скоїти вбивство. Каже, він спокійний і добрий. Це можуть підтвердити всі односельці. Сам Олександр поки теж не розповідає, що саме сталося того вечора і що він зробив. Причину смерті загиблої встановлюють експерти.

Підозрюваного можуть ув'язнити на 15 років.

У Житомирі вбили молотком 41-річну Ірину Карпець та її доньку 21-річну Анжелу. У нападі підозрюють 26-річного Василя Подорожнього, колишнього хлопця Анжели. У дворі знайшли його шапку, на нього вказали сусіди.

Зараз ви читаєте новину «Убив і втопив у криниці: 22-річний чоловік жорстоко розправився з колишньою дівчиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі