четвер, 22 вересня 2011 12:55

У зіткненні вантажівки і фургона на Чернігівщині загинули 2 людини
5

У Чернігівській області сталася чергова аварія, в якій загинули люди. Про це повідомили у відділі зв'язків з громадськістю ДАІ в Чернігівській області.

На трасі розбилися вантажопасажирський фургон "Ніса" і вантажівка "ЗІЛ". Це сталося о 19:20 на трасі Холми-Авдіївка-Оболоння.

"Водій фургона рухався в бік смт Холми. У якийсь момент він не впорався з керуванням і вискочив на зустрічну смугу. В цей час по ній їхала вантажівка. В результаті сталося бокове зіткнення", - розповіла Олена Царук з прес-служби ДАІ.

За її словами, в аварії загинули двоє людей. Це водій і один з дев'яти пасажирів фургона. Ті, хто їхав у вантажівці не постраждали.

"Пасажири "Ніси", що вижили, отримали головним чином закриті черепно-мозкові травми, рвані рани обличчя, забиття грудної клітини. Їх доставили до Корюківської центральної районної лікарні", - повідомили в прес-центрі.

Як зазначила Царук, всі пасажири фургона - це робітники одного з картопельообробних заводів. Усі вони їхали додому.

Як відомо, раніше в Чернігівській області сталося зіткнення фури і маршрутка. Тоді в результаті ДТП загинули 10 людей.

Зараз ви читаєте новину «У зіткненні вантажівки і фургона на Чернігівщині загинули 2 людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі