пʼятниця, 26 січня 2018 18:50

У завкафедри університету вилучили 100 тис. грн хабара

Затримали завідувача кафедри Львівського аграрного університету.за одержання хабара, повідомили в прес-службі Національної поліції України.

"Затримали під час одержання від студентів. Правоохоронці вилучили 3 тис. гривень і 400 доларів США неправомірної вигоди. Задокументували отримання вченим хабарів на загальну суму майже 100 тис. гривень", - йдеться в повідомленні.

Автор: Нацполіція
  Затримали викладача, під час отримання  хабара від студентів
Затримали викладача, під час отримання хабара від студентів
Автор: Нацполіція
  Затримали викладача, під час отримання  хабара від студентів
Затримали викладача, під час отримання хабара від студентів

"Подяку" викладач отримав за сприяння у складанні іспитів, захисті дипломних, курсових та інших робіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАБУ знову взялося за "міграційну чиновницю" - не виключають затримання

Відкрили кримінальне провадження за прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Правоохоронці Полтавщини викрили посадовця, який обіцяв вирішити земельне питання за 700 тис. грн. Мав вплинути на рішення про оренду земельної ділянки.

Зараз ви читаєте новину «У завкафедри університету вилучили 100 тис. грн хабара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі