середа, 30 листопада 2011 16:43

У Запоріжжі скоєно напад на відомого бізнесмена

У Запоріжжі скоєно напад на відомого бізнесмена

У Запоріжжі невідомі напали на бізнесмена і мецената Євгена Черняка. В результаті інциденту Євген Черняк і один з його охоронців одержали травми голови, пише From-ua.

Відомий український бізнесмен, один з найбагатших і найвпливовіших людей країни, Євген Черняк упевнений, що напад на нього було сплановано заздалегідь. Крім того, цей інцидент він розцінює, як замах на його життя.

"Тільки професіоналізм моєї охорони врятував мене від більш важких наслідків... Цей напад був замахом на вбивство... У закладі ведеться відеозапис, я його маю і там все чітко видно", - каже Євген Черняк.

У ніч з суботи на неділю в запорізькому боулінг "Капіталіст" близько десятка хлопців спортивної статури напали на Євгена Черняка та двох його охоронців. Очевидці повідомляють, що це була спланована акція.

Як зафіксували камери спостереження, невідомі хлопці групами (всього їх було 9 осіб) почали прибувати за 20 хвилин до нападу. Одного з охоронців оглушили. Потім бізнесменові завдали два удари ззаду важким предметом. Але він, спільно з іншим охоронцем, зміг чинити опір. Після чого нападники втекли з приміщення боулінгу на вулицю і залишили місце нападу автомобілях, що їх вже чекали.

Начальник ГУ УМВС України в Запорізькій області Володимир Серба підтвердив інформацію про те, що інцидент за участю Євгена Черняка був, а за фактом події порушено кримінальну справу і йде розшук злочинців.

Євген Черняк вимагає об'єктивного розслідування даного інциденту.

"Якщо я - особа, яку охороняють, далеко не бідна людина, не можу відчувати себе в рідному місті в повній безпеці, то що говорити про всіх інших жителів Запоріжжя! Я вимагаю від правоохоронних органів чесного і об'єктивного розслідування цього інциденту. Думаю, слідству буде не складно встановити всю картину того, що сталося насправді", - сказав бізнесмен.

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі скоєно напад на відомого бізнесмена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі