субота, 31 січня 2015 20:50

У Вуглегірську вивели з оточення понад 70 українських бійців - МВС

У Вуглегірську вивели з оточення понад 70 українських бійців - МВС
Фото: wartelegraph.ru

У МВС розповіли подробиці виведення українських військових з оточення поблизу Вуглегірська. Як повідомила прес-служба відомства, обійшлося без втрат.

"Сили АТО здійснили успішну спецоперацію з деблокування 39 бійців роти міліції особливого призначення "Світязь" та 34 бійців протитанкової батареї ЗСУ у Вуглегірську", - повідомив радник Міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

За його словами, в процесі деблокування втрат серед особового складу вдалося уникнути.

"Щойно говорив з командиром "Світязя", капітаном міліції Олександром Фацевичем. Він підтвердив, що втрат серед особового складу нема. Тільки два легких поранення. Наразі всі наші воїни перебувають у безпеці", - наголосив радник голови МВС.

Він підкреслив, що командир спецпідрозділу "Світязь" проявив надзвичайну витримку та справжню мужність при виконанні своїх посадових обов'язків у надскладних умовах та висловив сподівання, що Олександр Фацевич буде відзначений нагородою.

Нагадаємо, раніше про деблокування бійців "Світязя" повідомив командир добровольчого батальйону "Донбас", народний депутат Семен Семенченко.

Зараз ви читаєте новину «У Вуглегірську вивели з оточення понад 70 українських бійців - МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі