субота, 31 січня 2015 08:57

Спецтема: Війна на Донбасі

У Вуглегірську тривають бої: деталі не розголошуються

У Вуглегірську тривають бої: деталі не розголошуються

Минулої ночі терористи продовжили обстрілювати позиції українських військ і населені пункти в зоні АТО. Ситуація e Вуглегірську залишається напруженою, тривають бої. Про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції.

Інші подробиці по Вуглегірську не вказуються.

"На Донецькому напрямку з мінометів бойовики обстріляли Верхнє Торецьке і Богданівку, а також Петрівське і Славне. З БМ-21 "Град" була обстріляна Михайлівка. На Луганському напрямку вогонь мінометів і артилерії терористів кілька разів вівся по населених пунктах Валуйське, Станиця Луганська, Старий Айдар, Трьохізбенка і Сокільники, а з протитанкових керованих ракет і РСЗВ "Град" - Старий Айдар, Щастя і Трьохізбенка", - йдеться в повідомленні.

За даними штабу АТО, в районі Дебальцевого бойовики вели вогонь з установок "Град" у напрямку Троїцького, а також самого міста Дебальцеве. Населені пункти Чорнухине і Рідкодуб обстріляли з артилерії і мінометів.

"Злочинці не припиняють підступно обстрілювати населені пункти." Гради "терористів в черговий раз поливали вогнем Водяне і Піски. Також міномети і артилерія бойовиків стріляла по Гранітному", - сказано в повідомленні.

Наголошується, що безпілотники знову активізувалися в районі Маріуполя, ніч в самому місті пройшла спокійно.

Зараз ви читаєте новину «У Вуглегірську тривають бої: деталі не розголошуються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі