середа, 31 липня 2013 21:46

У Венесуелі рейсовий автобус зіштовхнувся з вантажівкою: щонайменше 16 загиблих

У Венесуелі в ДТП потрапив рейсовий автобус. За різними даними в аварії загинуло від 16 до 22 осіб. Понад 30 людей отримали поранення.

Серед постраждалих є діти, передає портал Ultimas noticias. За даними ресурсу, повідомлення про аварії почали з'являтися в мікроблогах в Twitter рано вранці за місцевим часом.

Інцидент стався в штаті Гуаріко. Автобус компанії Buscama рухався з Пуерто-Аякучо до Маракає. Зіткнувся з вантажівкою, яка перевозила цеглу. За даними місцевої влади, в результаті лобового зіткнення обидві машини загорілися, багато пасажирів загинули у вогні. Поранені госпіталізовані, на місці продовжують працювати рятувальні служби. Влада не виключає, що кількість жертв може ще зрости.

Відомо, що водій вантажівки в аварії не загинув, у нього вже взяли тест на наявність алкоголю в крові, результати поки не оголошені. Причини трагедії встановлюються. Траса закрита в обох напрямках, сообщает El Nacional.

Зараз ви читаєте новину «У Венесуелі рейсовий автобус зіштовхнувся з вантажівкою: щонайменше 16 загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі