неділя, 15 січня 2023 04:59

Спецтема: Війна Росії проти України

"У вас вісім осіб втекло з кулеметами": окупанту розповіли про масове дезертирство з фронту – перехоплення

"У вас вісім осіб втекло з кулеметами": окупанту розповіли про масове дезертирство з фронту – перехоплення
Окупанти сподіваються на ротацію, а деякі влаштовують її собі самі. Фото: glavcom.ua

Російські окупанти не тільки марно сподіваються на ротацію, а й демонструють повне незнання обстановки навколо. Так, один з окупантів поговорив з сестрою про нову хвилю мобілізації та висловив надію на ротацію.

А та йому у відповідь розповіла, що з його напрямку дезертирувало вісім осіб з кулеметами, про що сам окупант був не в курсі, йдеться в перехопленні, яке опубліковано на каналі Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Так, окупанту сестра розповіла про слух, який щосили ходить по РФ - що в лютому почнеться нова хвиля мобілізації. Той у відповідь поскаржився, що мобілізовані вже через тиждень перебування на першій лінії впадають в істерику і вимагають ротації.

"Тут пригнали нових, до речі, одну посадку ... вони тут всього тиждень і такі: "А коли ротація?"- похмуро пожартував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти обкурилися і ледь не зайшли на позиції ЗСУ – перехоплення

У відповідь сестра окупанта розповіла братові про те, що виявляється, зі Сватівського напрямку, на якому він зараз перебуває, втекло вісім озброєних до зубів мобілізованих. Щоправда, все, на що їх вистачило - горе-вояки, у яких були навіть кулемети, на попутках доїхали до рідної Московської області та хоробро здалися поліції.

Раніше Головне управління розвідки опублікувало чергову перехоплену розмову російських окупантів. Загарбник озвучує свої бажання на Новий рік. Йому хочеться горілки та пива, але він розуміє, що в Україні він швидше помре, ніж щось з цього отримає.

Багато окупантів розуміють свої сумні перспективи в Україні та планують повертатися в Росію. Один такий телефонував додому і поскаржився, що його загін відправлятимуть під Херсон.

Зараз ви читаєте новину «"У вас вісім осіб втекло з кулеметами": окупанту розповіли про масове дезертирство з фронту – перехоплення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі