субота, 12 квітня 2014 00:01

У Тернополі автівка збила два світлофори і перекинулася: одна жінка загинула, ще троє – в лікарні
3

Фото: прес-служба УМВС в Тернопільській області

Учора близько п'ятої вечора на вулиці Об'їзній у Тернополі автомобіль "Шкода-Фабія" потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Внаслідок цього трьох молодих жінок із травмами різного ступеня важкості шпиталізували, а ще одну пасажирку врятувати не вдалося, вона загинула.

Як розповіли у секторі зв'язків з громадськістю обласної міліції, повідомлення про ДТП надійшло на лінію 102 від невідомого. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівники ДАІ та експерти.

"За попередніми даними, у салоні автомобіля перебувало четверо молодих жінок. Кермувальниця автівки не впоралася з керуванням та виїхала на праве узбіччя дороги, внаслідок чого збила два світлофорні об'єкти, після чого автомобіль з'їхав в кювет та перекинувся", - кажуть правоохоронці.

В обласному управлінні ДАІ зазначають, що за кермом "Шкоди" була 21-річна тернополянка. Найімовірнішою причиною аварії називають недотримання водійкою безпечної швидкості руху.

"На даний час тривають слідчі дії щодо встановлення всіх обставин пригоди. Але зрозуміло одне: дорога не пробачила неуважності з боку водія легківки. За свідченням очевидців, водій, слідуючи по об'їзній дорозі Тернополя, не дотримався безпечної швидкості, що, імовірно, і стало причиною зіткнення", - йдеться у повідомленні на сайті Державтоіспекції.

Нагадаємо, у листопаді минулого року у Тернополі автомобіль на швидкості в'їхав у зупинку громадського транспорту і травмував трьох людей.

Зараз ви читаєте новину «У Тернополі автівка збила два світлофори і перекинулася: одна жінка загинула, ще троє – в лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі