пʼятниця, 21 червня 2013 16:53

У Тернополі 20-річна дівчина пограбувала магазин разом з братом-8-класником

У Тернополі 20-річна дівчина пограбувала магазин разом з братом-8-класником
Фото: megalife.com.ua

Співробітники Бережанського райвідділу внутрішніх справ за вчинення крадіжки з крамниці затримали 20-річну жительку села Божиків. Зі слів підозрюваної, до протиправного її підбурив молодший брат.

Продавець торгового закладу, прийшовши зранку на роботу, виявила, що в крамниці хтось побував. З прилавків зникли деякі продукти харчування та пляшки з пивом. Про випадок було повідомлено співробітників Бережанського райвідділу внутрішніх справ.

Виїхавши на місце крадіжки, правоохоронці з'ясували, що до магазину зловмисники проникли через незачинену квартирку. Згодом вдалося встановити причетних до скоєння крадіжки. Ними виявилися місцеві жителі – 20-річна сестра та її брат-восьмикласник.

Кримінальне провадження розпочато за ч.3 ст.185 КК України. В діях підозрюваної вбачалося ще одне кримінальне діяння – втягнення неповнолітнього у злочинну діяльність, але в процесі розслідування з'ясувалося, що не сестра повела на злочин брата, а 13-річний підліток був ініціатором нічного походу до крамниці. Про це повідомив СЗГ УМВС в Тернопільській області.

Зараз ви читаєте новину «У Тернополі 20-річна дівчина пограбувала магазин разом з братом-8-класником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі