пʼятниця, 25 жовтня 2019 16:54

У стрілянині в Харкові вбили свідка у справі Вороненкова

У стрілянині в Харкові вбили свідка у справі Вороненкова
Володимир Борох, якого розстріляли в Харкові, був свідком у справі про вбивство Дениса Вороненкова. Фото - hk.npu.gov.ua

Володимир Борох, якого розстріляли біля супермаркету в Харкові, був свідком у справі про вбивство депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

Про це повідомив адвокат Святослав Пархоменко. Він - захисник підозрюваного в організації вбивства росіянина Олександра Лося.

Також відомо, що нападники під'їхали на парковку супермаркету на автомобілі, розстріляли двох чоловіків із автоматичної зброї, а потім зникли. На місці злочину виявили пістолет із глушником, який, за словами поліції, міг належати жертвам нападу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кулі пробили скло" - очевидці розповіли про перестрілку в Харкові

Начальник поліції Харківщини Валерій Сокуренко розповів, що стрілянина на Клочківській - "бандитські розборки".

Поліція переслідувала стрілка, але коли його наздогнали, він підірвав себе гранатою.

Стрілянина в Харкові біля супермаркету сталася вдень 25 жовтня. Убили Володимира Бороха на прізвисько "Тайсон". Він - права рука заступника глави "Оплоту" Георгія Ісакова, відомого під прізвиськом "Жора". Самого Ісакова госпіталізували з проникаючим вогнепальним пораненням у груди.

Зараз ви читаєте новину «У стрілянині в Харкові вбили свідка у справі Вороненкова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі