субота, 21 листопада 2020 15:21

У столиці автівка сама виїхала зі стоянки та спричинила ДТП

У столиці автівка сама виїхала зі стоянки та спричинила ДТП
Водій спочатку подумав, що його автомобіль вкрали. Фото: УНН

У Києві чоловік повідомив у поліцію про викрадення авто.

Згодом виявилося, що автомобіль не був на стоянковому гальмі і самовільно поїхав з парковки та потрапив у аварію, повідомляє патрульна поліція Києва.

"Власник повідомив про незаконне заволодіння, а насправді автомобіль самовільно поїхав з місця паркування та спричинив ДТП. Цей курйозний випадок стався вчора на проспекті Науки. Власник залишив автомобіль Ford біля магазину і відійшов у справах. Коли повернувся, не виявив його на місці паркування. Чоловік забив на сполох та викликав поліцію з приводу заволодіння", - сказано у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптики попередили про небезпечні погодні умови

Патрульні отримали від чергового інформацію, що схожий автомобіль щойно спричинив ДТП з автомобілями Volkswagen та Alfa Romeo.

"Як з'ясували патрульні, водій, імовірно, не поставив автомобіль на стоянкове гальмо. У результаті чого Ford вирушив у самостійну подорож проспектом і потрапив у ДТП", - повідомляє поліція.

У ніч проти 18 листопада у Києві патрульні задокументували 47 автопригод. Про це повідомила пресслужба патрульної поліції міста.

Зараз ви читаєте новину «У столиці автівка сама виїхала зі стоянки та спричинила ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі