четвер, 18 травня 2017 14:49

У столичному ресторані підстрелили відвідувача

У столичному ресторані підстрелили відвідувача
Три кулі отримав відвідувач. Поцілили в плече, голову та сідниці ФОТО: ТСН

У Києві в ресторані сталася стрілянина. Один відвідувач отримав поранення. Інцидент стався ввечері 16 травня, по вулиці Тулузи, 3-б.

Про це повідомляє "Обозреватель".

"В результаті ресторанної перестрілки в одного чоловіка вистрілили тричі. Кулі пробили плече, сідниці і голову. Потерпілий знаходиться у лікарні. Інформації про його стан поки немає. За попередніми даними, постріли були зроблені з травматичного пістолета. Обставини збройного конфлікту встановлюються", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розбірки зі стріляниною: у селище ввели спецпризначенців

У ресторані McDonald's біля станції метро Мінська у Києві відвідувач ударом вбив чоловіка за те, що той палив на літньому майданчику. До загиблого підійшов чоловік. Зробив зауваження, що той палив і лаявся у громадському місці. Між ними виникла словесна перепалка. Після чого чоловік вдарив іншого кулаком в обличчя та пішов із кафе. З'ясувалося, що чоловік впав на асфальт та вдарився. Помер унаслідок черепно-мозкової травми.

Зараз ви читаєте новину «У столичному ресторані підстрелили відвідувача». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі