субота, 24 березня 2007 15:58

У США українську бабусю посадять за вирощування коноплі

У Пенсільванії засуджені українська іммігрантка 76-річна Лідія Гуринович та її 57-річний зять Борис Петров. Їх визнано винними у вирощуванні марихуани в товарних кількостях.

Гуринович і Петров були арештовані влітку 2005 року: сусід подзвонив у поліцію і повідомив, що в їхньому просторому триповерховому будинку, в якому раніше знаходилося похоронне бюро, розкриті задні двері, а господаря не видно.

Поліцейські приїхали перевірити, в чому справа і виявили там плантацію індійських конопель, обладнану за останнім словом агротехніки: великі світильники, іригаційна система, професійно зроблена вентиляція. Поліція вилучила 80 рослин метрової висоти, а також купу пакетиків висушеної і розфасованої марихуани.

У будинку також був юний син Петрова, який стояв "на варті". У зв"язку з цим Петров звинувачувався і в порушенні законів про охорону дитинства.

Присяжні визнали обох підсудних винними по всіх пунктах. Вирок буде винесено 30 квітня. По кожному пункту звинувачення їм загрожує до п"яти років позбавлення волі, повідомляє ВВС.

Зараз ви читаєте новину «У США українську бабусю посадять за вирощування коноплі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі