середа, 12 червня 2019 13:58

У справі проти мільйонера Димінського "виплив" неочікуваний поворот

У справі проти мільйонера Димінського "виплив" неочікуваний поворот
Справу про смертельну аварію, в якій фігурує бізнесмен Петро Димінський, можуть закрити за давністю. Фото - Високий Замок

Справу про смертельну аварію, в якій фігурує бізнесмен і президент футбольного клубу "Карпати" Петро Димінський, можуть закрити. Із таким клопотанням звернувся до Нацполіції захист підозрюваного.

Відповіді поки немає, повідомив адвокат Микола Лисий. За його словам, із таким клопотанням він звернувся 1,5 місяці тому.

"Звернувся з клопотанням про закриття справи, відповіді поки не отримував", - повідомив він, передають "Українські новини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Димінського відібрали майно

Адвокат додав, що вже минули всі терміни розслідування і провадження має бути закрите.

2018-го Інтерпол відмовився оголосити у міжнародний розшук Петра Димінського.

18 серпня виповниться 2 роки з дня загибелі 31-річної Наталії Тріли із села Ямельня Яворівського району на Львівщині. На трасі Львів – Краковець за 500 м від дому її Opel Astra на великій швидкості протаранив Mercedes-Benz S65 AMG бізнесмена-мільйонера Петра Димінського. Машину Наталії відкинуло на 40 м. Позашляховик влетів у дерево. За кермом був Димінський, за словами очевидців і згідно із записами камер спостереження на трасі. Після зіткнення сів у машину супроводу і поїхав. Провину на себе взяв його охоронець Андрій Борщ.

Зараз ви читаєте новину «У справі проти мільйонера Димінського "виплив" неочікуваний поворот». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі