пʼятниця, 23 грудня 2011 12:50

У Сімферополі рабин під дією морфіну в'їхав у маршрутку і збив людину

У Сімферополі рабин під дією морфіну в'їхав у маршрутку і збив людину

23 грудня в Сімферополі близько 10 години ранку водій автомобіля "Мерседес" в районі зупинки маршрутних таксі у торгового центру "Палас" на Куйбишевському ринку не впорався з керуванням, врізався в маршрутку "Богдан", після чого вилетів на тротуар і збив точку продажу ваучерів поповнення рахунку і стартових пакетів мобільного зв'язку. В результаті постраждала робітниця точки. Жінка з різними травмами була доставлена в одну з лікарень міста. На щастя, людей на зупинці було не багато, більше ніхто не постраждав.

У сечі водія автомобіля "Мерседес" виявили морфін. Про це повідомили в прес-службі ДАІ Криму.

"Аналіз сечі на вміст морфіну був позитивним", - уточнили співробітники прес-служби.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Бетономішалка зім'яла столичну маршрутку з пасажирами

За їхніми словами, сам водій стверджує, що морфін міг містити в ліках, які він приймає. При цьому в ДАІ зазначили, що після аварії, що сталася по дорозі на огляд водій "Мерседеса" "практично вирубався", пише "Контекст Крым".

Чи буде за фактом аварії порушено кримінальну справу, вирішить слідство. Також при цьому буде враховуватися ступінь травм, отриманих постраждалою на зупинці жінки. За інформацією ДАІ, продавщиця карток поповнення рахунку мобільного зв'язку 1955 року народження за попередніми даними отримала перелом кількох ребер, струс головного мозку.

Водій "Мерседеса" 1979 року народження представився рабином єврейської місіонерської громади Сімферополя. При цьому, за його словами, сам він є киянином, номери на автомобілі теж київські.

Зараз ви читаєте новину «У Сімферополі рабин під дією морфіну в'їхав у маршрутку і збив людину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі