понеділок, 03 лютого 2014 15:00

У шкільній котельні на Вінниччині прогримів вибух: загинули двоє людей

У понеділок, 3 лютого, близько одинадцятої години ранку в котельні Тульчинської школи-гімназії №3 стався вибух. Загинули двоє людей, які знаходилися там. Трагедія трапилася під час уроку, учні та вчителі не постраждали.

"Приміщення котельні знаходиться окремо від двох навчальних корпусів. Вибух стався під дією високого тиску системи тепловодопостачання, це спричинило руйнування котла та частково приміщення котельні. Вибухова хвиля вибила шибки в чотирнадцятьох вікнах у приміщенні основного шкільного корпусу, в якому навчаються 330 учнів старших класів. Загалом у школі навчається 600 учнів. Школярі початкової школи займаються в окремому корпусі, який опалюється від іншої котельні. Зараз на місці працює комісія, яка встановить причини вибуху", - розповів начальник сектору зв'язків із громадськістю ДСНС у Вінницькій області Віталій Семенюк.

Автор: Фото: ДСНС
 

 

Автор: Фото: ДСНС
 

Внаслідок надзвичайної події загинули двоє технічних працівників. 31-річний оператор котельної установки помер від отриманих травм у приймальному відділенні Тульчинської районної лікарні. 49-річний заступник директора з господарської частини загинув на місці. Як стало відомо, у нього залишилося четверо дітей.

Для учнів старших класів навчальний процес припинено. Зараз триває засідання районної комісії з надзвичайних ситуацій.

Зараз ви читаєте новину «У шкільній котельні на Вінниччині прогримів вибух: загинули двоє людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі