понеділок, 27 січня 2020 16:14

У Росії мати випрала немовля в пральній машинці

  Жінка працює в перукарні, у неї троє дітей
Жінка працює в перукарні, у неї троє дітей

У місті Талиця у Свердловській області Росії жінка випрала новонароджену дитину в пральній машинці.

Інцидент стався в благополучній багатодітній родині, пишуть російські ЗМІ.

Уночі, коли чоловік і троє старших дітей спали, у жінки почалися передчасні пологи. Вона випрала новонародженого малюка, а потім сказала, що він з'явився на світ мертвим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчинка була жива: розповіли про немовля, яке мати викинула з вікна

За словами сусідів, поліцію в квартиру викликав чоловік. Уранці він встав, щоб зібрати дітей до школи і садок, і побачив дружину в крові.

Жінка працює в перукарні, у неї троє дітей. Зараз вона перебуває в лікарні під наглядом поліцейських.

"Сама в шоці, цілком нормальна була, жодних схильностей не видно було. Завжди віталися, бо живемо через будинок", - каже її сусідка Олена.

Тіло дитини відправили на експертизу, щоб встановити, народилася вона мертвою чи її вбила мати. Від цього залежатиме кримінальна стаття.

На Рівненщині 19-річна мати зачинила у кімнаті соціального гуртожитку сина, якому нема й місяця, й зникла. За кілька годин сусіди почули плач дитини й відчинили двері. Малюк був побитий і ледве дихав. "Швидкою" в тяжкому стані Микиту доправили в реанімацію обласної лікарні.

Зараз ви читаєте новину «У Росії мати випрала немовля в пральній машинці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі