вівторок, 10 квітня 2018 16:02

У працівників Укрпошти викрали 200 тис. грн та спалили автомобіль

У працівників Укрпошти викрали 200 тис. грн  та спалили автомобіль
Невідомі напали на автомобіль Укрпошти і викрали майже 200 тис. грн. Фото: прес-служба поліції

Невідомі напали на працівників Укрпошти і викрали у них майже 200 тис. грн поблизу села Гостра Могила Ставищенського району Київщини.

Гроші призначалися для виплати пенсій. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

"Зухвалий розбійний напад на начальника пересувного відділення зв'язку Укрпошти та водія, які на легковому автомобілі перевозили гроші для виплати пенсій громадянам, скоїла група невідомих озброєних осіб. Зловмисники підрізали авто службовців. Використавши сльозогінний газ, викрали у них майже 200 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельне падіння: 6 людей злетіли на авто в річку

Нападники підпалили один зі своїх автомобілів та втекли із місця події. Внаслідок цього також згоріла машина Укрпошти. На території області ввели оперативний план "Сирена". На місці події працює слідчо-оперативна група та керівництво поліції Київської області під головуванням начальника Головного управління.

Раніше у Дніпрі зловмисник заліз у дерев'яний ящик-посилку та пограбував інші відправлення під час доставки компанією "Нова пошта". Винахідливого злочинця викрили у Харкові, куди він прибув разом із вантажем.

Зараз ви читаєте новину «У працівників Укрпошти викрали 200 тис. грн та спалили автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі