вівторок, 15 березня 2011 14:05

У посольстві Ізраїлю не кажуть чи викрадали директора електростанції Гази

У посольстві Ізраїлю не кажуть чи викрадали директора електростанції Гази

У посольствах Палестини та Ізраїлю в Києві відмовляються коментувати ситуацію зі зникненням в лютому на території України громадянина Палестини, директора електростанції Гази Дірар Абу-Сісі.

"На даний момент, поки ситуація є такою, яка вона є, посольство нічого не коментує", - сказали в диппредставництві Палестини в Києві.

Не коментують цю ситуацію і в посольстві Ізраїлю.

Раніше іноземні ЗМІ повідомили, що 18 лютого директор електростанції Гази Дірар Муса Абу-Сісі 1969 року народження сів у потяг Харків-Київ і через дві години був виведений звідти в невідомому напрямі двома чоловіками, які пред'явили посвідчення співробітників спецслужб. 25 лютого Міністерство внутрішніх справ Палестинської автономії направило офіційне звернення до глави МВС України стосовно зникнення Абу-Сісі.

Абу-Сісі одружений з громадянкою України, є батьком 6 дітей. Він провів у Газі 12 років і намагався отримати українське громадянство. 10 березня низка зарубіжних ЗМІ повідомили, що Абу-Сісі перебуває в ізраїльській в'язниці.

В УВКБ ООН, куди звернулася дружина зниклого палестинця за допомогою, вже висловили стурбованість такою ситуацією, оскільки невідомо, яким чином палестинець зник в Україні і опинився на території Ізраїлю.

Зараз ви читаєте новину «У посольстві Ізраїлю не кажуть чи викрадали директора електростанції Гази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі