середа, 24 жовтня 2012 17:19

У Полтаві студент-іноземець стріляв у таксиста

У Полтаві студент-іноземець стріляв у таксиста
Таксист відразу викликав міліцію, і хлопців затримали по гарячих слідах. Фото: vnz.org.ua

21 жовтня близько опівночі в центрі Полтави міліціонери затримали 17-річного студента-медика з Туркменістану. Хлопець у машині таксі двічі вистрілив із пневматичного пістолету.

"Троє товаришів викликали таксі з вулиці Вавілова. Попросили довезти до магазину "Весна" у центрі міста. Коли сіли в машину, один із них дістав пістолета й почав стріляти. Раз попав у підлогу, другу кулю пустив у вікно, - розповів Юрій Сулаєв із Полтавської обласної міліції. - Таксист почав опиратися. Хлопець притулив до скроні зброю, наказав замовкнути і їхати далі. Товариші теж просили його заспокоїтися, не подіяло. Коли дісталися до магазину, всі троє розрахувалися, встали з авто і спокійно пішли вулицею".

Таксист відразу викликав міліцію. Хлопців затримали по гарячих слідах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові за 20 гривень розстріляли таксиста

"Гуляли по центру міста, були напідпитку, - продовжив правоохоронець. - Зараз встановлюємо, де взяв пістолет. Чи з собою привіз, чи тут купив. Пневматичну зброю купити легко. На неї не треба документів".

За тиждень це другий випадок стрілянини на Полтавщині. У Комсомольську п'яний чоловік розстріляв свого товариша, щоб забрати автомобіль.

"У машині їхали два друга. Один сів на заднє сидіння. Дістав пневматичний пістолет. Зразу вистрілив в голову. Куля застрягла в шкірі, - розповіли в міліції. - Водій почав прикриватися, отримав рану в лікті. Весь у крові вибіг із машини. Той, що стріляв сів за кермо і втік. Його знайшли".

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві студент-іноземець стріляв у таксиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі