середа, 12 травня 2021 10:46

У Польщі українці потрапили в ДТП: загинула 9-річна дитина
3

У Польщі в ДТП за участі українців загинула 9-річна дитина.

Аварія сталася у населеному пункті Слодкув-Другий Люблінського воєводства 11 травня. В автомобілі Seat перебували троє українців, пише видання Onet.pl.

Відомо, що за кермом була 63-річна жінка. Машина виїхала на зустрічну смугу й зіткнулася з вантажівкою.

Аварія сталася у населеному пункті Слодкув-Другий Люблінського воєводства 11 травня
Фото: facebook.com/kppspkrasnik
В автомобілі Seat перебувало троє українців
Загинула 9-річна дитина з України

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хотіли одружитися: в Португалії у ДТП загинула молода пара з України

Дитина, яка перебувала в легковому автомобілі, отримала тяжкі травми голови. На місце прибули рятувальники, а також гелікоптер швидкої допомоги. Попри спроби реанімації, хлопчик помер.

Поліція встановлює обставини трагічної ДТП.

5 березня в Польщі розбився рейсовий український автобус Познань - Херсон. Аварія сталася поблизу міста Ярослав Підкарпатського воєводства близько 23:50. У салоні були 55 пасажирів і двоє водіїв, всі - українці. Троє жінок 1960, 1967 та 1988 років народження і двоє чоловіків 1968 та 1992 років народження загинули на місці. Ще 39 людей забрали до шести тамтешніх лікарень. Пасажирами автобуса були заробітчани і студенти. Одна жінка - зі Львівщини, решта - жителі Одеської, Дніпропетровської, Хмельницької та Тернопільської областей.

Зараз ви читаєте новину «У Польщі українці потрапили в ДТП: загинула 9-річна дитина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі