понеділок, 06 липня 2020 18:58

У Польщі сталася ДТП з українками

У Польщі сталася ДТП з українками
Одна жінка перебуває в лікарні. Фото: dyvys.info

У ДТП, яка сталася 5 липня в Польщі, 2 громадянки України отримали травми різного ступеня тяжкості, загрози їхньому життю немає.

На автошляху між населеними пунктами Рогова та Дзвіжин Західнопоморського воєводства Польщі сталася ДТП за участю двох рейсових автобусів та мікроавтобуса, передає Укрінформ.

"За попередньою інформацією Консульства України в Гданську, внаслідок зазначеної ДТП дві громадянки України отримали травми різного ступеня тяжкості. Одній громадянці надано першу меддопомогу та виписано з лікарні. Друга наша співвітчизниця перебуває у лікарні м.Колобжег, загрози її життю немає", - повідомив директор Департаменту консульської служби МЗС Сергій Погорельцев.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аварія автобуса з українськими заробітчанами: назвали ймовірну причину

До надання допомоги українкам залучили почесного Консула України в місті Щецин. Справа перебуває на контролі Консульства України в Гданську та Департаменту консульської служби МЗС.

У польських лікарнях залишаються 4 українців, які постраждали у ДТП поблизу міста Богуславіце Сілезького воєводства на півдні Польщі. Стан однієї пацієнтки, яка лікується у лікарні міста Ополє, тяжкий. Про це повідомили у Генконсульстві України у Кракові.

Зараз ви читаєте новину «У Польщі сталася ДТП з українками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі