середа, 05 травня 2021 16:59

У Польщі п'яні українці на авто влаштували шалені гонки з поліцейськими

У Польщі п'яні українці на авто влаштували шалені гонки з поліцейськими
Правоохоронці помітили автомобіль Volkswagen, водій якого перевищив швидкість та проігнорував вимогу про зупинку. Польська поліція намагалась зупинити автомобіль та почала його переслідувати Фото: pixabay.com

У гміні Кодроб Радомського повіту, що в Польщі, нетверезі українці на автомобілі Volkswagen влаштували перегони з місцевою поліцією.

Інцидент стався 2 травня, коли один із дорожніх патрулів виміряв швидкість руху. Тоді правоохоронці помітили автомобіль Volkswagen, водій якого перевищив швидкість і проігнорував вимогу зупинитися. Польська поліція намагалася зупинити автомобіль і почала його переслідувати, пише radomsko24.pl із посиланням на прессекретарку районного штабу поліції в Радомському Анету Влазловську.

"Попри світлові й звукові сигнали в поліцейській машині, водій Volkswagen почав тікати. Така поведінка створювала загрозу для інших учасників дорожнього руху. Проїхавши кілька кілометрів, водій раптово зупинив авто й люди, котрі їхали в ньому, почали бігти. Через кілька хвилин поліція затримала п'ятьох людей віком від 24 до 31 року", - повідомила Анета Влазловська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі українець відкусив вухо земляку

Затримані виявилися громадянами України. Усі вони тимчасово мешкали в м. Радомсько. Четверо чоловіків перебували в стані алкогольного сп'яніння, у їхній крові виявили до 2 проміле алкоголю, жінка ж була тверезою. Правоохоронці встановили, що автомобіль належить 25-річному громадянинові України.

4 травня він зізнався в порушенні правил дорожнього руху. Йому загрожує до п'яти років позбавлення волі.

У польському місті Радомсько 28-річний громадянин України намагався викрасти зі складу підприємства 120 посудомийних машин загальною вартістю 109 тис. злотих - понад 800 тис. грн. Українець приїхав на завод, сказав, що він - словак і є працівником транспортної компанії. На підставі підроблених документів його вантажівку завантажили 120 посудомийними машинами, які начебто мали відвезти до Німеччини.

Зараз ви читаєте новину «У Польщі п'яні українці на авто влаштували шалені гонки з поліцейськими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі