неділя, 25 травня 2014 23:33

У Новоайдарі вбито 2 терориста, 14 затримано

У Новоайдарі вбито 2 терориста, 14 затримано
tsn.ua

Українські військові ліквідували двох терористів, ще 14 затримали після нападу на виборчу дільницю у Новоайдарі Луганської області.

Про це на брифінгу у Кабміні заявив перший віце-прем'єр-міністр Віталій Ярема, передає кореспондент Укріфнорму.

"У місті Новоайдар Луганської області група озброєних злочинців з автоматичною зброєю зайшла до виборчої дільниці і заволодіти виборчими бюлетенями, села і автомобіль і від'їхала. По дорозі вони були зупинені військовослужбовцями ЗСУ. Відбувся бій, в результаті якого, двоє з терористів було вбито, 14 затримано", - сказав він.

За його словами, серед терористів були чотири луганчани і сім мешканців Криму, решта мала відношення до донських казаків.

Крім того, за його словами, за номерами зброї цих терористів встановлено, що вона раніше належала військовій частині, яка була розформована росіянами у Криму: "Це говорити по те, що російська армія передала вилучену на складах терористам зброю, яка використовується ними на Сході".

Зараз ви читаєте новину «У Новоайдарі вбито 2 терориста, 14 затримано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі