субота, 17 грудня 2022 09:08

Спецтема: Війна Росії проти України

"У нього в голові спотворена реальність" ‒ Зеленський назвав доказ "неповноцінності" Путіна

"У нього в голові спотворена реальність" ‒ Зеленський назвав доказ "неповноцінності" Путіна
Погрози президента РФ Володимира Путіна застосувати ядерну зброю є доказом його неповноцінності, вважає президент України Володимир Зеленський. Фото: epaimages.com

Погрози російського президента Володимира Путіна застосувати ядерну зброю є доказом слабкості та неповноцінності людини.

Адже "тільки хвора людина" може піти на такі кроки, як загрожувати ядерною зброєю. Про це в інтерв'ю для французького телеканалу LCI сказав президент України Володимир Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ISW з'ясували, навіщо Путін наказав посилити удари по Києву

"Можливе звернення до застосування ядерної зброї ‒ це доказ слабкості, доказ певної неповноцінності людини, яка допускає такі загрози. Є тільки хворі, абсолютно хворі люди, які дозволяють собі такий крок", ‒ сказав український президент.

За словами Зеленського, російський диктатор думає лише про особисті інтереси.

"У нього немає прямолінійного підходу до справи, це завжди обхідний шлях. У нього в голові спотворена реальність. Він думає тільки про свою вигоду та свої особисті інтереси. Він навіть не думає про інтереси своєї країни, йому немає справи до росіян, якими він править, як рабами", ‒ наголосив Зеленський.

Президент Росії Володимир Путін наказав чеченському лідеру Рамзану Кадирову зайняти урядові приміщення в Києві та вбити українського президента Володимира Зеленського. За три тижні до дня вторгнення в Україну 24 лютого Путін викликав Кадирова до Москви, щоби виробити стратегію, пише The Wall Street Journal з посиланням на співробітників української розвідки та служби безпеки.

Росія готується до затяжної війни в Україні. Президент країни-агресорки Володимир Путін планує нові наступи. Про це заявив генсек НАТО Єнс Столтенберґ в інтерв'ю AFP.

Зараз ви читаєте новину «"У нього в голові спотворена реальність" ‒ Зеленський назвав доказ "неповноцінності" Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі