субота, 06 вересня 2014 12:53

У Нацгвардії заявляють, що перемир'я ніхто не порушував

У Нацгвардії заявляють, що перемир'я ніхто не порушував
Степан Полторак Фото: lenta-ua.net

Командувач Національною гвардією України Степан Полторак заявив, що сьогодні вночі режиму припинення порушення вогню не було як з боку українських силовиків, так і з боку терористів.

За його словами, 5 вересня до 18:45 було певне порушення режиму припинення вогню в районі Дебальцевого. Однак після 18:45 вогонь був припинений, повідомляє УНІАН

"Доповідь мені надходить практично кожну хвилину, якщо є порушення, тому що Національна гвардія знаходиться практично по всьому периметру ведення бойових дій. Спочатку були невеликі порушення в районі Дебальцевого, але о 18.45 вогонь був припинений, і до сьогоднішнього ранку порушень не було як з нашою боку, так і з боку терористів", - сказав він у Харкові журналістам.

Полторак також спростував інформацію про просування 5 вересня в Дебальцове колони російських танків.

Нагадаємо, сьогодні військовий експерт Дмитро Тимчук повідомив, що російсько-терористичні війська не дотримуються умов перемир'я згідно протоколу, підписаного вчора в Мінську між представниками України, "ДНР" і "ЛНР" за участю ОБСЄ. Зокрема, після 18.00 і до теперішнього моменту противник здійснив кілька спроб атакувати позиції сил АТО на території аеропорту в Донецьку.

Зараз ви читаєте новину «У Нацгвардії заявляють, що перемир'я ніхто не порушував». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі